Class Schedule

Pre-K Schedule

School: Schulze Elementary

Teacher: Edna Zamora – Dual Language Classroom

Year: 2014-2015

 

Time

Duration

Activity:

7:45-8:05

20 minutes

Meet and Greet plus Breakfast

8:05-8:10

5 minutes

Cognitive Transition #1

8:10-8:25

15 minutes

Shared Writing/Morning Message

8:25-8:35

10 minutes

Calendar/number sense

8:35-8:50

15 minutes

Read Aloud #1

8:50-9:35

45 minutes

Literacy Centers

9:35-9:50

15 minutes

Letter Knowledge/Santillana supplement

9:50-9:55  

5 minutes

Cognitive Transition #2

9:55-10:15

15 minutes

Recess/Gross motor social development

10:15-10:30

15 minutes

Phonological Awareness

10:30-11:00

30 minutes

Student lunch time

 

11:00-11:15

15 minutes

Journal writing

11:15-11:30

15 minutes

Read Aloud #2

11:3011:50

15 minutes

Math Circle

11:55-12:10

15 minutes

Read aloud #3

12:10-12:15

5 minutes

Cognitive Transition #3

12:15-12:45

30 minutes

Quiet Time

12:45-1:05

15 minutes

Problem solving

1:05-1:45

45 minutes

Math Centers

1:45-2:15

30 minutes

ESL- Science/social studies

2:15-2:40

30 minutes

Science and Social Studies

2:40_2:45

5 minutes

Wrap up your day, get ready to go home

10:30-11:20

11:25-11:55

12:15-12:45

Total minutes

50minutes

30minutes

30 minutes

360

Teacher conference time

Paraprofessional – Lunch time

Teacher lunch time

Instructional time


Site Powered by: SharpSchool © 2004-2017 Education Web Hosting & Content Management Solutions